Kozijnen, deuren en schuifpuien bij Belisol Goes

Welkom bij Belisol Goes.

Bent u op zoek naar kozijnen, deuren of schuifpuien maar heeft u nog geen idee wat u graag zou willen? Dan bent u bij Belisol Goes op de juiste plek. Ons team van ervaren adviseurs staan klaar om u te begeleiden in de zoektocht naar nieuwe kozijnen of deuren. Het heeft onze voorkeur om deze zoektocht samen bij u thuis te beginnen. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek, bekijken de woonsituatie en voeren een eerste opmeting uit. Zo zijn we er zeker van dat we een passend advies kunnen geven.

Bekijkt u graag de verschillende mogelijkheden? Dan nodigen we u heel graag uit in onze showroom. Onze showroom geeft namelijk een totaalbeeld van ons assortiment. Of u nou geïnteresseerd bent in een houten voordeur, een aluminium schuifpui of een kunststof blokkozijn, we hebben het allemaal in onze showroom staan. We nodigen u graag uit om onze producten te bekijken én te voelen. Zo kunt u zelf de hoge kwaliteit ervaren en testen.

Een persoonlijk advies begint met een persoonlijk gesprek.

Marlon Mohnen

Eigenaar

Wat we bij Belisol Goes beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Schuifpuien, deuren of kozijnen laten plaatsen regio Goes?

U woont in Zeeland en denkt eraan om uw schuifpui, deuren of kozijnen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Goes the place to be! Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en kunststof kozijnen; houten, kunststof en aluminium deuren en verschillende soorten schuifpuien. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!