Aluminium kozijnen en deuren voor De Slagmolen

Restaurant Slagmolen in Opglabbeek is bekend bij fijnproevers in de wijde omtrek. Chefkok Bert Meewis en zijn echtgenote Karlijn Libbrecht leggen hun gasten al meer dan 20 jaar culinair in de watten.

Met 2 Michelinsterrren en een Gault&Millau score van 18 op 20 mag je het beste uit de klassieke keuken verwachten, gebracht op een hedendaagse manier. Een exquise zakenlunch, een bijzonder etentje met vrienden of familie? Je kunt er ook terecht voor bedrijfs- of andere feesten in de recent vernieuwde schuur met gloednieuwe aanbouw.

Entree in aluminium ramen en deuren

Vorig jaar pakten Bert & Karlijn de eeuwenoude graanschuur aan. Na renovatie werd het de perfecte plek voor bedrijfspresentaties op niveau, trouw- of andere feesten. Daar waar het restaurant huist in de oude geklasseerde molen uit 1859, is de inrichting van de schuur juist heel modern opgevat, een idee van architect Thomas Roets.

De glazen entree bestaat uit een strak zwart kader, veel glas en 3 meter hoge ramen en deuren. Daarvoor deden ze een beroep op Belisol. Het zijn aluminium ramen geworden, in zwart mat met gordijngevelprofielen en gemoffelde siertrekkers.

Overal is gekozen voor veiligheidsglas met een isolatiewaarde van 1,0 en met een zwarte warm-edge afstandhouder.

Houten poort met sierbeslag

Ook de grote poort van de schuur is het werk van Belisol. De keuze viel op een profielstijl met antieke look in massief afrormosia hout dat mooi vergrijst, met sierbeslag van Dauby.

De nieuwe seminarie- en feestzaal biedt binnenin onder meer een videowall van 3 op 3 meter, een 8 meter lange bar en een hypermoderne keuken met naadloos roestvrij staal en alle nieuwste kooktechnologieën.

De slagmolen is geklasseerd als dorpsgezicht en ligt in natuurgebied. Heerlijk om er op het verwarmde terras te tafelen met uitzicht op de prachtige tuin ontworpen door tuinarchitecte Dina Deferme.

De Slagmolen, een gerenommeerd adres voor fijnproevers

  • 2 Michelinsterren
  • 18/20 Gault&Millau
  • 17 medewerkers
  • open keuken
  • restaurant: 45 couverts
  • feestzaal: tot 90 personen zittend, 150 personen walking

Meer info op www.slagmolen.be of +32 (089 85 48 88.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie