Belisol Eindhoven deelt uit

Op 22 juni 2019 werd de nieuwe Belisol-showroom aan de Dillenburgstraat 11 in Eindhoven feestelijk geopend. Het Belisol team organiseerde een wedstrijd waarbij één gelukkige bezoeker kozijnen ter waarde van € 4.500 kon winnen.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moesten de bezoekers een antwoord geven op de vraag “Hoeveel kozijnen zijn er door Belisol Eindhoven gemaakt in de afgelopen vijf jaar?”. Het juiste antwoord was 9.919.

Inmiddels zijn de winnaars bekend! Maarten en Maartje Beelen uit Waalre kwamen met hun antwoord van 9.987 stuks het dichtst in de buurt. De prijs werd door zaakvoerder Dirk Bellemakers aan hen overhandigd in de showroom. De waarde van de cheque bedraagt € 4.500, te besteden aan kozijnen en deuren bij Belisol Eindhoven. Een mooie prijs die met de aanstaande verbouwing van hun woning goed van pas komt!


Bent u ook op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien? Kom langs in de nieuwe showroom aan de Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Dirk en zijn team helpen u met plezier.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie