Lamellendak

Buitenleven van binnenuit

Heerlijk om de buitenlucht op te snuiven op uw terras of in uw tuin. Een veranda is niet nodig, want dat kan perfect onder een terrasoverkapping of lamellendak bijvoorbeeld. Een gezellige loungebank, warme verlichting, een vuurschaal en zelfs verwarming laten u ook op frisse dagen maximaal van uw tuin genieten. Ook van binnenuit kunt u ten volle het buitenleven beleven, door het plaatsen van bijvoorbeeld screens of glaswanden.

Screens

U wilt het uitzicht naar buiten houden zonder dat anderen naar binnen kunnen kijken? Dan zijn screens de beste oplossing. Screens hangen vlak tegen de buitenzijde van uw raam en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Het speciale doek filtert het zonlicht en houdt warmte buiten.

Glas- en schuifwanden

Grote glazen gevels zijn vandaag graag geïntroduceerd in de woningbouw. Glaswanden bieden een ononderbroken blik naar buiten. Is het een aangenaam weertje? Dan kunt u de glaspanelen helemaal of deels openschuiven. Met deze schuifwanden vergroot u in een oogwenk de leefruimte.

Terrasoverkapping

U heeft al een terras en wilt het overkappen? Een terrasoverkapping maakt van uw terras een mooie overdekte ruimte. Zo’n overkapping in polycarbonaat of in glas neemt bijna geen licht weg en zorgt voor een luxeuitstraling. De constructie is stijlvol afgewerkt en kan aan de hand van twee palen een breedte van 6,5 meter overbruggen.

Lamellendak

Heeft u een plekje in de tuin waar het fijn toeven is? Plaats er dan een lamellenoverkapping. U kunt gemakkelijk de unieke lamellenconstructie openen en sluiten met een afstandsbediening. Vrees voor water is niet nodig. In gesloten toestand is de overkapping volledig waterdicht. De lamellen sluiten wanneer u het wilt, of naargelang de weersomstandigheden. Handig, toch?

Nog meer mogelijkheden

  • Zonneschermen in een cassette of semi-cassettescherm zorgen ervoor dat het doek half of volledig opgeborgen zit in gesloten toestand.
  • Bij uitvalschermen valt het scherm als het ware uit de opslagbox.
  • Verandazonwering in verschillende doekkleuren sluiten naadloos aan bij de verandadaken.
  • Rolluiken bieden veiligheid en isolatie, zonder dat u hoeft te vrezen dat de aanblik van uw huis verandert.
  • Raam- en deurhorren maken het mogelijk te verluchten zonder dat er insecten het huis binnenkomen. Ze zijn handig in te klemmen en worden geleverd in de kleur van uw kozijnen.

Meer weten over deze producten? Neem contact op met een Belisol-adviseur !

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie