Entrée woning

De entree, het visitekaartje van uw huis

De entree van uw woning springt meteen in het oog en vertelt heel wat over het huis en zijn bewoners. Kies dus voor een voordeur en aankleding van de entree die uw persoonlijkheid weergeven en die bezoekers zich welkom laat voelen! We geven u alvast wat inspiratie.

Entrée woning

Nummer uw voordeur

Voor huisnummers geldt één devies: ze moeten vooral duidelijk zichtbaar zijn. Wij houden van grote cijfers in roestvrij staal of beton. Of toch liever uw huisnummer schilderen op de gevel in een opvallend kleurtje?

Of maak zelf dit unieke exemplaar met een plank, spijkers en wat geduld. Een ander idee: schilder uw naam en huisnummer op een grote bloempot of een bankje.

Woont u in een weinig verlichte straat, dan is het trouwens een goed idee om uw huisnummer te verlichten. Op donkere winteravonden maakt het dat bezoekers wat makkelijker.

Entrée woning

Deurbel met fantasie

Deurbellen zijn er een veel soorten. Van een klokje dat u manueel laat luiden tot een hightech bel met ingebouwde camera en parlofoon. Het muziekje kunt u meestal zelf kiezen.

Kent u de Solarbel? Die heeft een zonnepaneeltje dat voor energie zorgt, zelfs in de schaduw. U kunt hem eenvoudig monteren in plaats van de klassieke deurbel. In huis blijft de gong - die het belgeluid maakt - behouden.

Entrée woning

Begin bij de brievenbus

Van een eenvoudige gleuf in de deur tot minihuisjes, brievenbussen zijn er in alle maten en kleuren. Waar u sowieso rekening mee moet houden, is dat de post droog blijft en dat de postbode er makkelijk bij kan. Maar u kunt nog heel wat extra’s voorzien. Laat u dikwijls pakketten leveren, zorg dan voor een ruime, afsluitbare brievenbus. Een goed idee voor wie geregeld eten aan huis laat leveren, is een gekoelde pakjeskast.

Entrée woning

Mat aan de voordeur

Om nattigheid en vuil buiten te houden, is een deurmat aangewezen. Ook die mat kunt u personaliseren. Een grappige boodschap, een leuke uitdrukking, … u bezorgt er bezoekers een glimlach mee.

Entrée woning

Verlichte voordeur

Wat past bij uw entree? Een plafond- of wandlamp, led-strip onderaan de treden van de trap of tuinpadverlichting? Nog handiger is een lamp met bewegingsdetector. Als u thuiskomt met boodschappen of kindjes in de armen, gaat het licht automatisch aan.

Entrée woning

Fleurige inkom

Elk seizoen andere bloemen aan de voordeur: margrietjes in de lente, chrysanten in de herfst, … Voor wie geen groene vingeners heeft, zijn vetplantjes in een mooie bloempot ideaal. Ook buxus is een populaire keuze, al vraagt dat wel wat snoeiwerk.

Entrée woning

Laat bezoekers niet in de regen staan

Het is leuker om droog te staan bij regen- of sneeuw, zowel voor uzelf als voor uw gasten. Een afdakje geeft uw entree cachet en maakt hem ook iets knusser. Het is een voorsmaakje op het echte binnenkomen.

Entrée woning

Spiegel aan de wand

Een spiegel buiten of weerspiegelend glas geeft een verrassend effect, zeker als er een haag of struik in weerspiegeld wordt. Nog een voordeel: voor u aanbelt kunt u nog snel even checken of uw haar wel goed zit.

Laat u inspireren

Laat u inspieren door de vele voordeuren die Belisol de afgelopen 40 jaar plaatste. Wat denkt u bijvoorbeeld van deze renovatie? Aan de voordeur van dit advocatenkantoor werd een metalen box geïnstalleerd. Hierin zijn de naam, het nummer, de brievenbus en de verlichting verwerkt.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie