Deuren plaatsen met precisie

U besloot dat het tijd was om te renoveren of koos voor een nieuwbouw, maakte een afspraak met een Belisol-adviseur, stelde uw droomdeur samen… dan is het nu tijd voor de montage. En dat is geen onbelangrijk deel van het proces! We leggen u graag uit waarom.

Het correct plaatsen van deuren = optimale isolatie

U heeft nieuwe deuren ontworpen en aangekocht, daarbij heeft u ongetwijfeld voldoende aandacht besteed aan de thermische en akoestische isolatie. Dat is immers van belang voor uw energierekening én het milieu.

Maar wist u dat ook de montage essentieel is voor een optimale isolatie? U wilt immers niet dat er bijvoorbeeld wind en kou langs de randen binnenstroomt. Een voordeur slecht plaatsen, is funest voor het isolerend vermogen. Dit geldt natuurlijk ook bij het plaatsen van schuifdeuren of nieuwe kozijnen. Daarom laat u dit beter over aan een professional.

Hoe garandeert Belisol een feilloze montage van uw deur?

Om de topkwaliteit van onze kozijnen en deuren volledig te benutten, streven we naar dezelfde hoogstaande kwaliteit bij het plaatsen van nieuwe deuren: van klantgerichtheid tot afwerking en controle. Onze monteurs worden daarom zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Bovendien evalueren we hun werk voortdurend en sturen we bij waar nodig.

Heeft u een afspraak gemaakt voor het plaatsen van uw deuren, dan komen er 2 monteurs ter plaatse. Een persoon verzorgt het schrijnwerk en de binnenkant, de andere richt zich op de buitenkant. U kunt rekenen op hun professionaliteit én liefde voor het vak.

Meer weten over onze deskundigheid in het plaatsen van deuren? Neem contact op met een Belisol-adviseur of kom even langs in een showroom.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie