Functionele en fraaie dakkapel

Extra licht en ruimte creëren in een kamer op de bovenverdieping, dat kan met een dakkapel. Bij Belisol maken we graag net die dakkapel die uw woning nodig heeft. U kunt rekenen op onze expertise!

Meer dan functionele dakkapel

Bij Belisol zijn we ervan overtuigd dat een dakkapel niet alleen nuttig, maar ook mooi kan zijn. Een dakkapel moet een meerwaarde voor uw woning zijn, zowel vanbinnen als vanbuiten. Daarom kunt u bij ons rekenen op een kwalitatieve, duurzame en esthetisch verantwoorde dakkapel.

Kozijnen in het dak brengen op

Natuurlijk laat u een dakkapel in eerste instantie voor uw eigen comfort en plezier installeren. Maar ook wanneer u besluit uw woning te verkopen kan een dakkapel nuttig zijn. Vele makelaars beschouwen een dakkapel namelijk als een meerwaarde, die dus letterlijk de verkoopprijs van uw woning doet stijgen. Dit is de investering dus zeker waard!

Mogelijkheden dakkapel

Een keuze maken uit ons ruime aanbod dakkapellen, dat wordt nog een opgave. We maken elke dakkapel volledig op maat en naar uw wensen, tot in de details. We stellen u al kort twee populaire keuzes voor:

Houten dakkapel

Dit noemen we ook wel de standaard dakkapel. Uit hout gemaakt, maar met polyester naadloos bekleed combineert hij perfect met kunststof kozijnen.

Polyester dakkapel

Deze dakkapel wordt in een mal gegoten en afgewerkt met een verborgen goot.

Belisol kent enkel mogelijkheden, geen beperkingen. De dakkapel van uw dromen? Geen enkel probleem. Of het nu gaat om een dakkapel met rond of slepend dak, afgewerkt met dakpannen, etc. we maken het voor u.

Neem contact op met uw Belisol-adviseur voor elke vraag over dakkapellen.

Dakkapel

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie