Kwalitatieve pvc ramen

Hoe herkent u kwalitatief kunststof?

Kent u de superieure kwaliteit van Belisol kunststof al? We zijn er best trots op en vertellen u er dus met plezier meer over. Zo weet u meteen een kwalitatief kunststof profiel te herkennen!

Vroeger kampte kunststof weleens met vooroordelen: niet mooi, vlug versleten, niet kleurvast, niet stabiel genoeg, … Die clichés zijn gelukkig al lang verleden tijd..

Prachtig kunststof

Kunststof kozijnen en deuren ontwerpt u bij Belisol helemaal naar uw smaak en budget. We breiden ons assortiment kunststof kozijnen voortdurend uit zodat u uw kozijnen en deuren volledig kunt personaliseren.

U heeft de keuze uit 7 kunststof profielen. Als u wil, ziet u zelfs niet dat het kunststof is. Graag een hout- of aluminiumlook? Dat kan! Met houtlookfolie lijken uw kozijnen net van hout en sablé-folie zorgt ervoor dat uw kozijnen van aluminium lijken te zijn. Geef de kozijnen en deuren van uw woning net die uitstraling die u zoekt en geniet van de voordelen van kunststof. Al benieuwd hoe het er bij u kan uitzien? Met onze kozijnensimulator kunt u zelf al eens verschillende kleuren uitproberen.

Herken een kwalitatief kunststof profiel

Kwalitatieve dichtingen

Door kwalitatieve innovatieve dichtingen te plaatsen waar kader en vleugel samenkomen, maken we van uw kunststof kozijn of deur een perfecte buffer tegen geluid, wind en koude en warmte. Prima isolatie!

Minimum 5 kamers

Koopt u een Belisol kunststof kozijn of deur, dan weet u dat de kader- en vleugelprofielen bestaan uit minium 5 kamers. Zo vermijden we condensatie en warmtegeleiding.

Minstens 70 mm diep

Voor optimale stevigheid en isolatie zijn kunststof profielen best minstens 70 mm dik. Bij Belisol heeft u zo de keuze tussen maar liefst 7 kunststof profielen. Stuk voor stuk extra stevig en isolerend. Futura-profielen beschikken bovendien over glasvezelversterking, nog lichter en een betere isolator dan staal, met dezelfde stabiliteit.

Minimum 3 sluitnokken en rondlopend beslag

Veiligheid voor alles. Daarom voorziet Belisol elk profiel van stalen sluitnokken en anti-kerntrekbeslag over heel het kader. Uw kozijn of deur forceren wordt zo te lastig voor een inbreker.

Mooi gelaste en afgewerkte verstekken

Ook de afwerking van de hoeken van de kaders en vleugels van uw kozijnen en deuren is standaard bij Belisol kunststof. Alles wordt netjes afgewerkt.

Glaslatten sluiten mooi aan

Onze kozijnen en deuren in kunststof worden met vakmanschap en oog voor detail op maat gemaakt én geplaatst.

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen of deuren? Contacteer uw Belisol-adviseur.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie