Schuifpuien naar uw smaak

Van nieuwbouw tot renovaties, bij Belisol vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook kiest: kunststof, hout of aluminium.

Gratis advies aan huis of bekijk onze inspiratiefoto’s

Schuifpuien naar uw smaak

Beeld u in: uw huis baadt in daglicht, u geniet van een prachtig uitzicht op uw tuin en van de warmte van de zon die overvloedig binnenstroomt door de schuifdeur. Is het mooi weer? Dan haalt u in een handomdraai dat fijne buitengevoel binnen in uw woning. Met een schuifdeur van Belisol wordt die droom werkelijkheid!

Voor nieuwbouw- of renovatieprojecten, u vindt uw favoriete schuifpuien bij Belisol. De afmetingen, kleuren en de afwerking voor uw houten, kunststof of aluminium schuifdeuren kiest u helemaal zelf. We begeleiden u graag bij het ontwerpen van uw ideale schuifdeur!

Hoeveel kost uw nieuwe schuifpui?

Natuurlijk is iedere schuifdeur maatwerk. Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van uw schuifpui. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Lees meer over de prijs van uw nieuwe schuifdeur.

Schuifsystemen

Bij een eenvoudig schuifsysteem haalt u de schuifdeur uit het slot en schuift u de beweegbare vleugel vervolgens open. Bij hefschuifsystemen tilt u de vleugel eerst op voor u hem kan bewegen. Een kiepschuifpui kunt u volledig openschuiven én op een kier zetten in de kieppositie.

Railsystemen

Wilt u één schuifdeur die openschuift? Of liever twee of zelfs drie schuifpuien? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Belisol maakt het mogelijk. Bekijk de railsystemen van Belisol.

Schuifcombinaties

U kunt onze schuifdeuren op oneindig veel manieren combineren. Een vast buitenraam met een enkele schuifdeur in het midden? Een dubbele schuifdeur, met het linker of rechter kozijn vooraan? Belisol zorgt ervoor. Bekijk de schuifcombinaties van Belisol.

Schuifhorren

Schuifhorren zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Laat Belisol ze aanpassen aan elk raam en elke deurpartij zodat geen enkel insect u huis nog binnendringt. Meer informatie over schuifhorren.

Klinken voor schuifpuien

Klinken voor uw Belisol-schuifdeur zijn niet alleen praktisch, maar geven uw schuifpui ook de uitstraling die u wenst. Kiest u voor moderne klinken of gaat u voor een schuifdeur met een retro look?

20 jaar garantie certificaat

Op een groot deel van onze kozijnen, deuren en schuifdeuren krijgt u standaard twintig jaar garantie. Zo kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen.

Lees meer over het 20 jaar garantie certificaat.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie