Keyless entry

Uw deur openen met uw smartphone

Zonder sleutel uw deur openen en sluiten … Klinkt futuristisch? Toch is het nu al een optie voor verschillende voordeuren van Belisol. Uw smartphone bij de hand hebben volstaat. We voorzien uw voordeur van een keyless slot met gemotoriseerde meerpuntsvergrendeling, en kijk: een automatische en perfect veilige bediening.

Voordeur opent vanzelf

Thuiskomen van de winkel met uw handen vol boodschappen, met één hand de sleutel zoeken in uw broekzak of handtas, uw boodschappen bijna op de grond … Zo’n lastige momenten zijn voorgoed verleden tijd met een keyless voordeur. Want dan gaat de deur gewoon vanzelf open wanneer u deze nadert.

Of u gaat op vakantie en vraagt de buurvrouw om voor de planten te zorgen. Vanaf nu kan dat zonder haar de sleutel te geven, want u bepaalt wie er op welk moment van de dag uw woning binnen kan. En als uw smartphone verloren gaat, kunt u het systeem gemakkelijk resetten. Geen dure kosten meer om alle sloten te vervangen.

Bediening zonder sleutel

Naast bediening via uw smartphone, zijn er nog heel wat andere keyless opties. U kunt bijvoorbeeld de voordeur openen via een handzender, een codetoetsenbord of met uw vingerafdruk. Of maak het extra veilig met een combinatie van de mogelijkheden.

Bediening zonder sleutel is mogelijk bij verschillende types voordeuren van Belisol. Superveilig en extra gemakkelijk.

Vraag raad aan uw Belisol-adviseur of kom langs in een van onze showrooms!

Ontdek nóg meer opties om uw voordeur te beveiligen.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie