Belisol helpt u met het vinden van de perfecte deur

Een mooie nieuwe voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het zegt iets over uw smaak en de stijl van uw woning. Daarom is het belangrijk dat de deur helemaal aansluit bij uw wensen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in kozijnen en deuren. Met zoveel ervaring mogen we onszelf gerust een deurenspecialist noemen. Onze kennis delen we graag met u, zodat u precies die nieuwe deur vindt, die helemaal bij u past. 

Een deur met of zonder glas

Dit is een praktische keuze, maar ook een kwestie van smaak. Met een raam in uw deur laat u licht naar binnen komen. Handig als uw gang bijvoorbeeld wat donker is. Maar door een raam in uw deur kunnen mensen natuurlijk ook naar binnen kijken. Wilt u liever privacy? Dan kunt u het glas bijvoorbeeld laten zandstralen. Dat geeft ook meteen een moderne uitstraling. Zo heeft u wel het licht, maar blokkeert u nieuwsgierige blikken in uw huis. Het materiaal voor uw deur. Net als bij kozijnen, heeft u bij deuren keuze uit meerdere materialen: kunststof, aluminium en hout. Welk materiaal u kiest, hangt af van uw smaak en uw wensen. Maar ook of u na een paar jaar misschien toch een andere kleur wilt. We geven u een kort overzicht van de keuzes in materialen. 

Kunststof deuren

Kunststof deuren hebben een strakke uitstraling en een uitstekende isolatie, ook tegen geluid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken doet u simpel met een natte doek en schilderen is niet nodig. De kleur van een kunststof deur wordt aangebracht met een mooie structuurfolie. Deze structuurfolie is beschikbaar met nerf en korrel. De folie is UV-bestendig, kleurecht en krasbestendig. Ook qua veiligheid zit u goed. Kunststof deuren zijn brandveilig en met het juiste hang- en sluitwerk houdt u kwaadwillenden buiten.

Aluminium deuren

Aluminium deuren hebben een strakke, moderne uitstraling. De tijd dat aluminium deuren een slechte isolatie hadden, ligt ver achter ons. Zogenaamde thermische onderbrekingen voorkomen dat de deur kou geleidt. Zo houden deze deuren de kou buiten en dat geldt ook voor geluid. U heeft de keuze uit heel veel verschillende kleuren lak, waarmee u zelf uw deur precies de look geeft die u zoekt.

Houten deuren

Met een houten deur kiest u voor een sterke en warme uitstraling. U heeft er echter wel iets meer onderhoud aan dan bij kunststof of aluminium deuren. Maar als hout uw smaak is, krijgt uw creativiteit bij Belisol de vrijheid. Kies een ontwerp en een kleur en geniet van een deur met een geheel eigen, persoonlijke uitstraling. Voor de veiligheid hoeft u houten deuren niet meer te passeren. Het hout is sterk brandvertragend en de deuren zijn zo ontworpen dat - met het juiste hang-en sluitwerk - inbrekers het wel uit hun hoofd laten een poging te wagen. Een voordeel van hout: als u na een paar jaar een nieuwe kleur wilt, schildert u hem gewoon over.

Hou het leuk en makkelijk

Geen zin in uitzoeken en lezen? Liever bezig met de uitstraling en het design? Maak een foto van een deur die u mooi vindt of zoek een voorbeeld uit onze lijst met referenties en kom ermee naar een Belisol showroom. Dan helpen wij u om uw deurwens werkelijkheid te maken.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie