Economies d'énergie châssis

Hou de warmte binnen door energie te besparen met nieuwe kozijnen

Denkt u erover na om nieuwe kozijnen te plaatsen, dan is dit hét moment om stil te staan bij een mogelijke energiebesparing. Via de kozijnen kan namelijk heel wat warmte verloren gaan. Dit verlies kunt u verminderen door te kiezen voor hoogrendementsglas.

Isolatie nieuwe kozijnen

Hoeveel warmte en energie u verliest, hangt af van verschillende factoren: het type glas, het profiel, de grootte van uw kozijnen, … Het is dus zeker de moeite waard om na te denken over de isolatie van uw nieuw kozijnen.

Heeft u nog kozijnen met enkel glas of gewoon dubbel glas, dan levert de omschakeling naar hoogrendementsglas u een fikse energiebesparing op. Dit heeft natuurlijk een gunstig effect op uw budget.

Gemiddelde besparing

Het gaat hier om een fictief voorbeeld*. Wilt u graag een concrete berekening voor u kozijnen, neem dan een kijkje op adviesopmaat. Hierbij gaan wij uit van de meest geplaatste glassoort, namelijk HR++ glas.

Energie besparen kozijnen

* De berekeningen zijn slechts een schatting, zonder contractuele waarde en waarvan de gegevens onderhevig zijn aan veranderingen. Belisol kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die uit de berekeningen zou voortkomen.

Energiebespaarlening

Om uw woning energiezuinig te maken is een investering nodig. Wellicht beschikt u over voldoende spaargeld en kunt u direct aan de slag. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet, of u onvoldoende spaargeld heeft, dan kunt u de Energiebespaarlening gebruiken. Met de Energiebespaarlening hoeft u het geld niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in 7, 10 of 15 jaar, afhankelijk van uw leenbedrag. Het minimale leenbedrag is 2.500 euro en het maximale leenbedrag 25.000 euro Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente en kunt u tussentijds boetevrij aflossen vanaf 250 euro.


Meer weten over Energiebespaarlening? Vraag uw Belisol-adviseur voor meer informatie of neem een kijkje op de website ikinvesteerslim.nl

Op Energiebesparing.nl vindt u ook tips u helpen om uw jaarlijkse energiekosten te verminderen.

Graag een prijsberekening voor uw nieuwe kozijnen? Vraag online een offerte!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie