De Belisol Make-Over: een verhaal van liefde, zorg en ontroering

Koppel uit Apeldoorn krijgt nieuwe voordeur cadeau.

Het leven kan ons soms voor enorme uitdagingen plaatsen. Voor sommigen betekent dit het omgaan met ziekte, mantelzorg verlenen en de zware last van het dagelijkse leven dragen. In de afgelopen maanden heeft Belisol Nederland gezocht naar een manier om deze mensen in het zonnetje te zetten. De Belisol Make-Over was geboren, een kans voor mensen om iemand te nomineren die een geweldige beloning verdiende: nieuwe kozijnen en deuren van Belisol ter waarde van maximaal €10.000.

De respons op deze actie was overweldigend. Meer dan honderd hartverwarmende verhalen stroomden binnen. Stuk voor stuk getuigenissen van liefde, zorg en opoffering. Het was een bijna onmogelijke taak om er één winnaar uit te kiezen.

Uiteindelijk sprong het verhaal van Onima eruit. Onima nomineerde haar man, Jeroen, voor de Belisol Make-Over. Jeroen is al jarenlang de steunpilaar van zijn familie. Hij heeft de zware taak van mantelzorger op zich genomen voor zijn ouders, die beiden worstelen met dementie. Zijn moeder heeft de strijd tegen Alzheimer helaas verloren, terwijl zijn vader blijft vechten tegen frontale dementie.

Alsof dat nog niet genoeg was, ontdekte Onima dat ze zelf een ernstige hartafwijking heeft, wat haar veel zorgen en medische ingrepen bezorgde. En alsof het lot nog niet genoeg op de proef was gesteld, bleek hun dochter ook een ernstigere vorm van dezelfde hartafwijking te hebben, met een onvermijdelijke openhartoperatie als gevolg.

Hun huis is voor hen meer dan zomaar een plek. Het is hun toevluchtsoord, de enige plek waar ze rust en troost vinden bij elkaar. Het was dan ook niet meer dan terecht dat Belisol ervoor koos om hun thuis een beetje mooier te maken met een gloednieuwe voordeur.

Onima werd onder valse voorwendselen naar de Belisol-showroom in Apeldoorn, waar het goede nieuws haar werd bekend gemaakt. Ze kreeg de eer om het fantastische nieuws aan haar man Jeroen te vertellen, die zijn emoties niet de baas kon en zich overmand voelde door dankbaarheid en geluk.

In de komende maanden zal Belisol hun huis omtoveren met een nieuwe voordeur, waardoor hun veilige haven nog comfortabeler en uitnodigender wordt. We zullen hen binnenkort opnieuw bezoeken om te zien hoe het met hen gaat, en om samen met hen te genieten van de prachtige veranderingen die de Belisol Make-Over heeft gebracht.

Kan uw huis ook een make-over gebruiken? Ga langs in één van onze showrooms en ontdek wat Belisol te bieden heeft.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie