Vernieuwde showroom in Haarlem

Belisol Haarlem heeft de showroom volledig vernieuwd en flink uitgebreid.

Met de verdubbeling van het aantal vierkante meters van de oude showroom is het nu helemaal klaar voor de toekomst. De nieuwe showroom is ontworpen als een huiselijke omgeving waarin de klant centraal staat. Zaakvoerder Sorub Gaind benadrukt het belang van ontspannen planbesprekingen, gevolgd door de keuze van materialen.

"We hebben de benedenverdieping volledig uitgebreid, waardoor we het aantal vierkante meters hebben verdubbeld. Hierdoor kunnen we elke klant in alle privacy en in een rustige omgeving begeleiden bij het bespreken van hun wensen en behoeften," legt Gaind uit. "Bovendien hoefden we geen compromissen te sluiten wat betreft producten, waardoor we onze klanten een gevarieerd aanbod kunnen tonen met alle details en in verschillende kleuren."

De vernieuwde showroom creëert nu een huiselijke beleving in plaats van de vroegere functionele inrichting. Gaind heeft de nadruk gelegd op een eigentijds woongevoel, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de kozijnen te ervaren in diverse sferen.

Gaind en zijn team begrijpen de kunst van het aantrekken van klanten en hebben gezorgd voor een gastvrije entree. De showroom biedt een overvloed aan hoogwaardige producten. Belisol Haarlem staat al jaren aan de top op het gebied van kozijnen en deuren in de regio Haarlem en Amsterdam, waar het levert aan vele bekende Nederlanders.

Benieuwd naar de nieuwe showroom in Haarlem? Belisol Haarlem verwelkomt u op werkdagen van 9u tot 17u en op zaterdag van 10u tot 16u. Maak een afspraak via https://www.belisol.nl/offerte... of stuur een e-mail naar info@belihaarlem.nl.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie