Robus Royal

Onze houten voordeuren belichamen ambachtelijk vakmanschap en tijdloze elegantie, waardoor uw entree een onmiskenbaar stijlvolle uitstraling krijgt. Met de rijke textuur en natuurlijke schoonheid van hoogwaardig hout bieden onze voordeuren niet alleen een uitnodigende aanblik, maar ook duurzaamheid. Ontdek de perfecte harmonie tussen traditie en moderniteit met de houten voordeuren van Belisol.

De drie troeven van Belisol Robus Royal:

Uitstekende isolatiewaarden
Hout is van nature een uitstekende vocht- en warmteregelaar die zowel op het vlak van warmte, koude als geluid zeer goed isoleert. De profielen zijn uitgerust met twee rubberen dichtingen die perfect afsluiten. De meest performante houten deuren halen daarom een bijzonder goede isolatiewaarde.

Uniek naar uw smaak
Met hout heeft u eindeloze mogelijkheden. Deze deuren zijn unieke deuren die u nergens anders ziet. Iedere houtsoort is mogelijk en de afmetingen kunnen gaan tot 2000 mm breed en 4000 mm hoog. Houten deurgrepen of aangeleverde deurgrepen zijn ook mogelijk.

Veiligheid gegarandeerd

We houden rekening met de strengste veiligheidseisen als we deuren plaatsen. Daarom voorzien wij voor al onze houten deuren de beste en meest uitgebreide inbraakvertragende opties. Zo kan u op beide oren slapen.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie