Deuren in landelijke stijl

Een woning in landelijke stijl vraagt om deuren en kozijnen in diezelfde sfeer. U heeft dan de keuze uit verschillende profielen, materialen, kleuren en afwerkingen. We helpen u alvast op weg met enkele nuttige tips.

Landelijke voordeur in hout

Bij de term ‘landelijk’ denkt u wellicht eerst en vooral aan hout. Inderdaad, dit materiaal hoort perfect thuis in een klassieke of landelijke sfeer. Maar alles hangt eigenlijk af van de afwerking. Want ook een houten deur kan erg hedendaags ogen. Aan u dus om de juiste afwerking te kiezen die u in gedachten heeft voor uw landelijke voordeur. Uw Belisol-adviseur begeleidt u daar graag bij.

Hoe ziet een deur in landelijke stijl eruit in uw dromen? Een deur met een klein kruiskozijn erin? Zit het klassieke karakter in de deurknop en de afwerking van de profielen? Of ziet u eerder een grootse, dubbele landelijke buitendeur in hout voor u? Met de warme charme en natuurlijk hoge isolatiewaarden van hout, maakt u in ieder geval een goede keuze.

Klassieke voordeur in aluminium

Klassiek en aluminium, u zou het misschien niet vlug aan elkaar linken. Maar toch, met aluminium geeft u uw landelijke woning een moderne touch. Een voordeur die in het oog springt, ook leuk toch?

Ook als u uw landelijke woning grote raamoppervlakken wil geven, komt aluminium van pas. Zo blijven de profielen namelijk licht en superstevig, dat staat dikwijls mooier dan zwaardere profielen in een ander materiaal.

Die aluminium deuren of ramen kunt u trouwens voorzien van beslag in landelijke stijl. Een grote leeuwenkop, een sierlijke deurknop, dessins op de voordeur of een glas-in-loodkozijn … om maar enkele voorbeelden te geven.

Kunststof landelijke deur

Topkwaliteit voor een aantrekkelijk prijskaartje hebt u met kunststof deuren. U geeft ze zelfs de charme van houten deuren, door voor houtnerfimitatie te kiezen. En wat de kleuren betreft, daarvoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze kleursimulator kan daar alvast bij helpen.

Doe online inspiratie op of kom langs in een showroom om de opties te bekijken. Uw Belisol-adviseur staat voor u klaar!

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie