Kwalitatieve aluminium ramen

Hoe herkent u kwalitatief aluminium?

Kiest u voor aluminium profielen van Belisol, dan heeft u gegarandeerd kozijnen en deuren van superieure kwaliteit. Hoe komt het dat we zo zeker zijn van de topkwaliteit van ons materiaal? We leggen u graag uit waarom.

Gracieus aluminium

Aluminium een kil materiaal dat enkel in strakke gevels past? Dat is niet meer dan een fabeltje. U vindt bij Belisol immers stevige aluminium profielen in de stijl die bij u past. Het materiaal is ideaal om grote en complexe oppervlakken aan te kunnen. Ons aanbod in aluminium wordt bovendien voortdurend uitgebreid, zodat u uw kozijnen en deuren volledig kan personaliseren.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor Belisol aluminium profielen. Eerst bepaalt u het type kadersysteem en vleugel dat best past in uw woning: afgerond (Charme, Ellips of Retro), vlak (Elite, Holux of Ugo) of rechthoekig (Style of Allure). Of wilt u graag aluminium en kunststof combineren, dan is Tendance perfect voor u.

Graag charmante grote kozijnen of liever opvallende moderne schuifpuien? We helpen u net die uitstraling te vinden die past bij uw smaak en budget. Kleuren kiezen wordt nog leuker met onze kozijnensimulator. Of spring even binnen om onze aluminium profielen ‘in het echt’ te zien.

Herken een kwalitatief aluminium profiel

Minimum 3 dichtingen

3 innovatieve dichtingen maken van uw aluminium kozijn een perfecte isolator tegen geluid en koude.

Minimum 3 kamers

Belisol aluminium kader- en vleugelprofielen hebben een standaard driekamersysteem met thermische onderbreking. Condensatie en warmtegeleiding zijn verleden tijd.

Minstens 70 mm diep

Voor optimale stevigheid en isolatie maken we onze aluminium profielen steevast 70 mm tot 84 diep.

Minimum 3 sluitnokken en rondlopend beslag

We zetten uw veiligheid op de eerste plaats en willen inbrekers dus buiten houden. Onze aluminium kozijnen en deuren zijn daarom voorzien van stalen sluitnokken en anti-kerntrekbeslag over heel het kader. Inbrekers krijgen het op die manier wel érg moeilijk om binnen te geraken.

Vlakke dichte verstekken

Hoekversteviging voor de kaders en vleugels van uw aluminium kozijnen en deuren is standaard bij Belisol. Daarnaast voorzien we een onzichtbare bevestiging van de glaslatten en extra stevig ingeklemd glas. Puur vakmanschap!

EPDM-dichting rondom

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. Dit vormt samen een extreem sterk synthetisch rubber. Bestand tegen alle weersomstandigheden en lekkages. Het is bovendien ook erg duurzaam en heeft een lange levensduur.

Interesse in aluminium kozijnen of deuren? Contacteer uw Belisol-adviseur.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie