Kosten kozijnen kunststof

Kosten kozijnen in kunststof

Wat is de prijs van kunststof kozijnen?

Belisol wil uw droomkozijnen mogelijk maken. Daarom maken wij elk kozijn volledig op maat. De kosten van uw kozijnen zijn dus afhankelijk van uw voorkeuren. Aan u de keuze:

  • soort profiel: bijvoorbeeld in aluminiumlook of met houtnerfimitatie
  • kleuren: u kunt eventueel zelfs binnen- en buitenkant in een andere kleur laten zetten
  • hang- en sluitwerk
  • afwerking: sierlijsten, glaslatten, allerlei stijlen beslag
  • beglazing: dubbel, driedubbel, veiligheidsglas, …

Kosten kozijnen berekenen met online tool

Wij begrijpen dat u graag al een eerste inschatting van de prijs heeft. Om die reden hebben we een budgetindicator voorzien. Dankzij deze handige online tool krijgt u meteen een idee van de kosten van uw droomkozijnen.

Exacte prijs 

Bent u benieuwd naar de exacte prijs van de kunststof kozijnen voor uw woning en naar uw smaak, dan maakt u een afspraak met een Belisol-adviseur. Hij begeleidt u in uw keuze en stelt een offerte op maat voor u op. Samen zoeken we de beste oplossing voor uw huis!

Een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Onze adviseur komt daarvoor graag bij u thuis op bezoek, zelfs ’s avonds. Plant u een nieuwbouw, dan baseert hij zich op de afmetingen op plan.

Kozijnen financieren

Genieten van nieuwe kunststof kozijnen kan ook zonder uw spaargeld op te gebruiken. Bij Belisol is het mogelijk om uw kozijnen en deuren via een aantrekkelijk financieringsplan te kopen. U hoeft daarvoor niet bij de bank langs te gaan en u betaalt geen notariskosten. Let wel op want geld lenen kost geld!

De kosten voor uw aankoop worden gespreid en toch bespaart u elke maand al minder energie dankzij uw nieuwe superisolerende kozijnen!

Nationaal Energiebespaarfonds

Kunt u uw nieuwe kozijnen nog niet (helemaal) zelf financieren? Dan kunt u met een lening van het Nationaal Energiebespaarfonds, een initiatief van banken en overheid, snel genieten van nieuwe Belisol kunststof kozijnen. U leent er tegen een lage rente en u mag boetevrij aflossen. Zo begint u meteen met besparen zonder eerst zelf te sparen.

Onze adviseurs kunnen u goed adviseren. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie