Nieuwe kozijnen deuren Apeldoorn

Nieuwe kozijnen en deuren, een facelift voor de woning

Nieuwe kozijnen en deuren, een facelift voor de woning

Aan de rand van het prachtige natuurpark de Hoge Veluwe, stapt u in Hoenderloo het erf op van René en Giséla. Zij vernieuwden een paar maanden geleden hun kozijnen, voordeur en garagepoort. Nu alles zo mooi bij elkaar past, heeft hun huis een heel nieuwe aanblik gekregen.

Kunststof kozijnen van Belisol

Toen enkele van onze houten kozijnen aan vervanging toe waren, besloten we alles in één keer te vernieuwen en ditmaal voor kunststof te gaan,” legt René uit. “Zo zijn we meteen verlost van het onderhoud. Door problemen met mijn ogen kan ik niet meer schilderen, terwijl dit net mijn beroep was.”

“Onze zoektocht naar een geschikte leverancier ging heel vlot. We startten onze zoektocht op het internet, maar toen we iets verderop in het dorp Belisol aan het werk zagen, brachten we een bezoek aan hun showroom in Apeldoorn. Daar kregen we meteen een hele goede indruk.”

Visite van Belisol

“We maakten een afspraak voor een huisbezoek. Verkoper Rob Hannink kwam bij ons thuis alles bekijken en opmeten. Rob heeft ons heel fijn geholpen, hij vroeg telkens goed door om te weten hoe we het precies wilden. Met als resultaat dat alle details kloppen.”

Rob Hannink van Belisol Apeldoorn: “Na mijn huisbezoek stelde ik een gedetailleerd voorstel op. Met dit voorstel kwamen René en Giséla een tweede keer naar de showroom om alles te finaliseren. Ik herinner me dat ze heel enthousiast waren over details én over het project in zijn geheel.”

Kunststof met houtnerfimitatie

Het echtpaar koos crèmekleurige kozijnen in kunststof met houtnerfimitatie. René: “De houtnerf geeft een hele mooie uitstraling en lijkt net op echt hout.“ De draaiende delen zijn aan de buitenkant uitgevoerd in monumentgroen.

Bovenaan zit een ventilatierooster in aluminium. Het is gepoedercoated in dezelfde kleur als het kozijn. Er is ook een kruisverdeling op het glas aangebracht. In een afneembaar en magnetisch kader zitten de plissé stores die ze op de gewenste hoogte kunnen aflaten, in functie van het binnenvallende zonlicht.

Extra veiligheid

In de raamkruk zit een slot: de standaard anti-inbraakbeveiliging. De afwerking binnen is compleet tot en met de venstertabletten. Voor de voordeur koos het echtpaar op aanraden van Rob een deur met facetpanelen, die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Het beslag is in roestvrij staal.

Rob: “Dat maakt dat de bewoners zich geen zorgen hoeven te maken, zowel op het vlak van onderhoud als op het vlak van veiligheid.”

Ook een nieuwe garagepoort

De elektrische garagepoort is een sectionaalpoort en werkt met afstandsbediening. De poort kreeg dezelfde houtnerfimitatie in monumentgroen. René: “Zo vormt alles een mooi geheel, dat totaalpakket was net wat we zochten.”

“We lieten ook meteen de dakkapel vernieuwen om het plaatje compleet te maken. De afwerking past perfect bij de kozijnen. Ook het lood dat over de pannen valt, hebben de mensen van Belisol vernieuwd. Net als de windveren, de lijst onder dakpannen. Hier monteerden ze een kunststof plaat op de bestaande lijst. Zo hoef ik niet meer de ladder op voor een verfbeurt,” sluit René tevreden af.

Het project in cijfers

  • 9 kozijnen
  • 1 dakkapel
  • 1 voordeur in crèmekleur en monumentgroen: kunststof prestige met houtnerf
  • 1 garagepoort: elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening
  • 5 dagen montage met 2 monteurs

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie