Val op met uw voordeur

Uw voordeur in het oog laten springen of juist één geheel laten vormen met uw gevel? In ons uitgebreid assortiment vindt u gegarandeerd uw smaak.

Kwaliteit ten top

We stellen hoge eisen aan onszelf om u de beste voordeuren van topkwaliteit te kunnen leveren. Daarom testen we elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. Bovendien monteren we de voordeuren graag zelf. Zo kunnen we u een onberispelijke afwerking garanderen.

Voordeur met pit

Bij Belisol zijn we ervan overtuigd dat elke voordeur uniek kan zijn. Zo uniek als u zelf maar wil. Daarom ontwerpt u bij ons uw voordeur eigenlijk zelf. Van het materiaal tot de details in het beslag, u beslist.

Wat materialen betreft, heeft u de keuze tussen kunststof, hout of aluminium. Welk materiaal u het mooist vindt voor uw voordeur, is natuurlijk persoonlijk. Maar elk van de drie heeft vanzelfsprekend zijn voordelen. In het kort:

1. Kunststof: hoge thermische isolatiewaarden, personaliseerbaar en budgetvriendelijk

2. Hout: warme uitstraling, natuurlijke isolator

3. Aluminium: licht maar sterk, zeer onderhoudsvriendelijk

Veilige voordeur

Inbrekers te snel af zijn, dat is onze bedoeling. Standaard zijn onze voordeuren alvast voorzien van een driepuntslot. Dit slot haakt op drie plaatsen in de deurstijl. Daardoor is de deur niet los te wrikken.

Daarnaast kan u voor extra beveiliging kiezen. Een greep uit ons aanbod:

  • Veiligheidscilinder

Indien u dat wenst, monteren we een gecertificeerd veiligheidsslot op uw voordeur. De cilinder steekt niet uit, want er bevindt zich een rosetplaat rondom het slot. Daar heeft een inbreker geen vat op. Zowel de cilinder als het slot zijn bovendien gemaakt uit gehard staal. Dat maakt het inbrekers onmogelijk om het te doorboren.

  • Aluminium afwerklat

Uw voordeur zal extra stevig zijn als we hem afwerken met een aluminium afwerklat. Bij houten deuren is dit standaard al voorzien. Deze afwerklat zorgt voor een slot dat nog meer verankerd is in het deurkozijn.

Van plan om een nieuwe voordeur te kopen? Uw Belisol-adviseur begeleidt u graag in uw keuze.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie