Nieuwe kozijnen of ramen nodig? In aluminium, kunststof of hout?

Kunststof, aluminium of toch liever houten kozijnen? Plant u nieuwe ramen aan te kopen, dan wilt u graag de voor- en nadelen vergelijken van elk materiaal en model kozijn. Wij helpen u graag op weg.

Kies de kozijnen die bij u passen

Of u nu kiest voor kunststof, aluminium of hout, bij Belisol zorgen we ervoor dat uw kozijnen perfect passen bij het karakter van uw woning. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen voor een onberispelijke plaatsing en afwerking van alle soorten ramen. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Belisol bieden we u steeds een uitmuntende kwaliteit en 20 jaar garantie.

Maak uw eigen combinatie

Waarom zou u zich tot één soort materiaal beperken als u naar wens kan combineren? Kies bijvoorbeeld voor kozijnen in kunststof, een schuifpui in strak aluminium of grote ramen in warm hout. Of waarom niet esthetisch aluminium van buiten en kunststof aan de binnenkant van uw nieuw raam?

Prijs nieuwe ramen

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van uw ramen. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van uw nieuwe kozijnen.

Zonwering

Veel lichtinval is aangenaam, vooral in de herfst en de winter. Toch kan de zon soms wat opdringerig worden. Kies dan voor een efficiënte én fraaie zonwering voor uw kozijn.

Horren

Wilt u overdag kamers verluchten of 's nachts genieten van frisse lucht? Om insecten buiten te houden, is een hor voor uw kozijn onmisbaar.

Rolluiken

Rolluiken houden niet enkel hinderlijk zonlicht en kou buiten. Ze verzekeren ook uw privacy én ontmoedigen inbrekers om via de ramen in te breken. Extra veilig!

Screens

Door de gaatjes in deze decoratieve, zonwerende doeken voor uw ramen kunt u van binnen naar buiten kijken, maar niet omgekeerd.

Ventilatie

Goede ventilatie is cruciaal voor het leefcomfort in huis. Ontdek hoe onze kozijnen u hierbij kunnen helpen.

20 jaar garantie certificaat

Op een groot deel van onze kozijnen en deuren krijgt u standaard twintig jaar garantie. Zo kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen: onze kozijnen, deuren én service zijn van topkwaliteit!

Lees meer over het 20 jaar garantie certificaat.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie