Deuropties

Uw huis een unieke uitstraling geven is kinderspel met een gepersonaliseerde deur van Belisol. Wij geven u namelijk zo veel opties dat u altijd wel uw smaak vindt.

Maak uw keuze voor de afwerking van uw deur:

Plinten

Een plint kan zowel nuttig als mooi zijn. Bij heel wat van onze deuren is er een plint voorzien onderaan de deurvleugel om water tegen te houden en tegelijk de deur decoratief af te werken. Kiest u voor een strakke, vleugeloverdekkende aluminium deur dan hebt u geen plint nodig.

Grepen

Van de klassieke leeuwenkop tot een eigentijdse deurgreep in brons of roestvrij staal ..., u vindt het in ons ruime assortiment.

Groeven

U kunt uw deur eveneens afwerken met decoratieve groeven: een bol-, S-, U- of V- groef.

Sierlijsten

Wie houdt van een klassieke voordeur, vindt een sierlijst misschien wel een goed idee. We werken graag uw deurpaneel of glasinzet af met één van onze sierlijsten.

Facet

Een knap staaltje techniek is dan weer de facetuitvoering. Hier zijn er subtiele rondingen rondom de deurpanelen.

Getrapt

Wie niet kan kiezen tussen klassiek of modern vindt zijn gading wellicht in ons aanbod aan getrapte panelen. Uw deur is dan uitgerust met een paneel dat niet zo zacht afgerond is als een facetpaneel, maar wel subtiele, rechtlijnige freesranden heeft.

Glassoorten

Met een speciale glasinzet kunt u uw deur nog origineler maken. Laat bijvoorbeeld een afbeelding of uw huisnummer zandstralen in het glas van uw voordeur. Door het zandstralen wordt het glas deels of volledig gematteerd.

Figuurglas behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is glas met één zijde in motief en één gladde zijde. Uw voordeur laat zo alle licht binnen, zonder dat u aan privacy inboet.

U hebt pas echt een eyecatcher aan uw woning als u voor glas in lood kiest. Met gekleurd ambachtelijk glas in loodlijsten kunt u variëren in patroon, kleur, etc. Het loodglas wordt vervolgens tussen het isolatieglas geschoven om warmteverlies tegen te gaan.

Vleugeloverdekkende deuren

Vleugeloverdekkende deuren zien er eenvoudig en strak uit. Een groot vlak, in één lijn, meer niet. De bewegende vleugel zelf is uitgerust met een extra isolatiekern, waardoor hij verdikt en uitloopt in een strak geheel met het vaste kader.

Belisol beschikt over klassieke én hippe ontwerpen. U vindt ze allemaal in het Plano-assortiment.

RVS-inleg

Een hedendaagse uitstraling voor uw deur, die bereikt u met deurpanelen met roestvrijstalen (RVS) inlegstroken. Keuze hebt u uit:

  • dichte panelen met een strakke afwerking uit RVS
  • panelen met glasvlakken in combinatie met RVS

Siergril

Een siergril kan bevestigd worden op kunststof, aluminium of houten deuren. Belisol-siergrillen zijn beschikbaar in 5 modellen, steeds in het zwart. Natuurlijk maken we siergrillen op maat van uw deur.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

Loodglas
RVS
  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie