Mont Ventoux

Belisol nieuwe hoofdsponsor Stichting Mont Ventoux

De Stichting Mont Ventoux heeft in het bedrijf Belisol een nieuwe sterke partner gevonden. Belisol is de nieuwe hoofdsponsor en ondersteunt hiermee samen met de Stichting Mont Ventoux de strijd tegen kanker.

Nicolas Thiel: “Als maatschappelijk betrokken onderneming levert Belisol graag een positieve bijdrage aan de Stichting Mont Ventoux. We zien in de Stichting een prachtige club enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel samen inzetten voor de strijd tegen kanker. Daar verbinden we graag onze naam aan.”

Naast het creëren van naamsbekendheid is de sponsorovereenkomst ook gericht op een intensieve samenwerking met de lokale acties die diverse teams in het land organiseren om geld op te halen. Ook organiseert Belisol met al haar vestigingen een sensationele fietstocht vanuit Nederland naar de Mont Ventoux, om daar de legendarische berg te beklimmen. “Jarenlang zijn we actief sponsor geweest in de professionele wielrennerij, dus het ondersteunen van dit goede doel werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen”, aldus Nicolas Thiel.

"Wij zijn trots op onze nieuwe partner en we gaan daarmee een nieuwe fase in als Stichting in de strijd tegen kanker, want dat is waarvoor we het allemaal doen“, aldus Henk ten Hulscher, voorzitter Stichting Mont Ventoux.

Stichting Mont Ventoux

De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux. Aanleiding voor het beklimmen van de Mont Ventoux was een oproep in 2007 van René Gaastra, volkomen onverwacht getroffen door een hersentumor. Hij vroeg medesporters of ze hem en KWF Kankerbestrijding wilden steunen door de Mont Ventoux op te fietsen. Elk jaar halen deelnemers, individueel of in teamverband, geld op. Onder het motto "Grootverzettegenkanker" beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Zestig procent van de opbrengst gaat naar KWF-onderzoek en de overige veertig procent naar lokale, aan kanker gerelateerde, doelen.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie