Belisol trotse partner van Kopen zonder Kijken

Voor de 6e keer op rij is Belisol trotse partner van Nederlands meest succesvolle woonprogramma Kopen zonder Kijken op RTL 4. In het programma adviseren we het team van Kopen zonder Kijken op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien.

Kozijnen kopen zonder kijken

Kopen zonder Kijken is het populaire televisieprogramma waarin stellen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, hun woonwensen doorgeven aan een team van experts. Vervolgens gaan de experts op zoek naar een geschikt huis en wordt het door hen aangekochte pand volledig gerenoveerd en ingericht, zonder dat de kopers vooraf weten hoe hun nieuwe woning eruit komt te zien. Belisol zal als expert in kozijnen, schuifpuien en deuren een belangrijke rol spelen bij de realisatie van de nieuwe droomhuizen.

Merk in de kijker

"We zijn opnieuw erg blij met deze samenwerking met Kopen zonder Kijken," aldus Nicolas Thiel, CEO van Belisol. "Het is een fantastische kans voor ons om ons merk in de kijker te zetten en ons te tonen als expert op het gebied van woningrenovatie. We kijken uit naar de mooie nieuwe droomhuizen die we samen met Kopen zonder Kijken gaan realiseren."

Liefde voor het vak in beeld

Als officiële partner van Kopen Zonder Kijken, zal Belisol haar expertise en producten ter beschikking stellen van het team en de koppels die deelnemen aan het programma. Samen zullen we werken aan een totaalervaring waarbij ons vakmanschap en onze liefde voor het vak centraal staan.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie