Isolatievoordelen Belisol

Belisol werkt samen met Takkenkamp Isolatie

Uw woning isoleren, dat is niet enkel voordelig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Als u minstens twee energiebesparende maatregelen neemt, krijgt u namelijk een subsidie van de overheid.

Maak kennis met Takkenkamp Isolatie

Takkenkamp Isolatie is onderdeel van de Takkenkamp Groep – een gespecialiseerde aannemer voor de gehele buitenschil met ruim 75 jaar ervaring die voegwerk, onderhoud, restauratie en isolatie afzonderlijk of integraal verzorgt, gericht op lange termijn verduurzaming van uw woning. Het isolatiebedrijf heeft een hoofdkantoor in Apeldoorn, is marktleider in Nederland en gespecialiseerd in spouwmuurisolatie , vloerisolatie , bodemisolatie en dakisolatie.

Takkenkamp vakmanschap vindt u over het hele land en is bovendien KOMO gecertificeerd door SKG-IKOB & ISO-VCA gecertificeerd. Takkenkamp Isolatie waar wij met trots mee samenwerken, komt voort uit een overname in 2016 van Feenstra Isolatie én werkt samen met Nuon. U begrijpt dat Belisol in hen dus de ideale isolatiepartner heeft gevonden om u tijdens deze Isolatievoordeel-weken nog beter te helpen!

Bekijk onderstaande video over Takkenkamp Isolatie voor meer informatie.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie