Schuifpui openslaande tuindeuren

Een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Of u nu voor een schuifpui of openslaande tuindeuren kiest, beide zijn een zeer rendabele investering.

Ruimte besparen met schuifpuien

Om ruimte te besparen zijn schuifdeuren of schuifpuien een perfecte oplossing. U schuift ze eenvoudigweg naar opzij of zet ze in kiepstand. Resultaat: een kleine kamer lijkt meteen een stuk lichter en ruimer!

Grote doorgang met openslaande tuindeuren

Voor wie een grotere woning met even groot terras heeft, zijn openslaande tuindeuren een echte meerwaarde. De deuren nemen meer plaats in dan schuifdeuren, maar u creëert met openslaande tuindeuren een veel grotere doorgang.

Bovendien kan u de tuindeuren ook anders laten afwerken dan de schuifpuien. Maximaliseer de lichtinval door gebruik te maken van bovenlichten of zijlichten. Of geef uw tuindeuren een authentieke uitstraling door kruisverdelingen op, in of tussen het glas.

Tuindeuren op maat

De combinaties bij openslaande tuindeuren zijn veelvuldig: vaste deuren, dubbele deuren of vier deurpanelen die u allemaal makkelijk openzet door middel van scharnieren. Een bijkomend voordeel van tuindeuren is het gebrek aan tussenstijlen. U behoudt uw prachtig uitzicht naar buiten toe!

Vindt u de deur volledig in glas wat veel, dan kan u een helft glas en een helft deurpaneel kiezen. Over de isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de huidige technische ontwikkelingen zijn eventuele warmteverliezen sterk beperkt bij zowel schuifpuien als openslaande tuindeuren.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie