Houten kozijnen plaatsen, werk voor een vakman

Dat de kwaliteit van houten kozijnen essentieel is, dat spreekt voor zich. Maar wilt u jarenlang gegarandeerd uw kozijnen in optimale staat, dan is ook een professionele plaatsing van groot belang.

Houten raamkozijnen zelf plaatsen? Dat is geen goed idee. Een slechte plaatsing is funest voor de isolatie van uw houten kozijnen. Een risico dat u liever niet loopt, natuurlijk. We leggen u uit hoe Belisol de plaatsing aanpakt.

Stap 1: oude kozijnen verwijderen

Onze plaatsers komen bij u langs op het afgesproken moment en breken de bestaande kozijnen uit. Natuurlijk worden niet alle ramen en deuren tegelijk verwijderd.

Stap 2: Montage kozijnen volgens de regels van de kunst

De houten kozijnen worden loodrecht geplaatst, ook al is de gevel niet waterpas.

Stap 3: Isolatie

Perfect isoleren doet u alvast met een slimme keuze van glas en profiel, maar ook bij plaatsing let Belisol op elk detail.

We streven naar maximale thermische en akoestische isolatie en dat kan enkel bereikt worden door een perfecte plaatsing. De houten kozijnen worden dan ook zogenaamd ‘opgeschuimd’ bij montage, de beglazing wordt afgekit, enz.

Stap 4: Afstellen raambeslag

Nu is het tijd om de klinken, deurknoppen en scharnieren te controleren. Alles wordt afgesteld voor uw gebruiksgemak.

Stap 5: Extra’s in orde

Zijn er rolluiken, afkastingen, afwerkingsprofielen? Dan worden deze nu in orde gebracht.

Stap 6: Kwaliteitscontrole

Eens alles geplaatst is, bekijkt de monteur nogmaals samen met u alle houten kozijnen. Hij legt u de precieze werking uit van bijvoorbeeld de kozijnen, horren en rolluiken. Ook nadien polst Belisol nogmaals of u 100% tevreden bent van het resultaat. Daar streven we naar!

Vakmanschap bij plaatsen houten kozijnen

Onze plaatsers worden deskundig geselecteerd en opgeleid. We stellen onszelf immers hoge eisen en verwachten hetzelfde van onze monteurs. We controleren en evalueren dus voortdurend het werk van onze vakmannen.

Op die manier verzekeren we u telkens een perfecte uitvoering, met respect voor de aangekochte producten en uw woning. Netjes werken, opruimen en klantvriendelijkheid horen daar ook bij.

Ook het plaatsen van kunstofstof kozijnen of aluminium kozijnen, is een delicate klus. U laat het beter over aan een professional om optimaal te genieten van uw nieuwe kozijnen.

Meer informatie over een kwalitatieve plaatsing van houten kozijnen? Vraag het aan uw Belisol-adviseur!

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie