Houten raam

Houten kozijnen in alle kleuren en stijlen

Houten kozijnen zijn populair bij mensen die houden van een natuurlijke en warme uitstraling. Die uitstraling past u aan aan uw persoonlijke smaak met een ruime keuze aan kleuren en stijlen.

Alle houten kozijnen van Belisol krijgen eerst een professionele voorbehandeling. Daarmee dichten we de poriën van het hout en beschermen we het duurzaam tegen insecten en schimmels. Door deze behandeling hecht de afwerkingslaag op uw houten kozijnen ook veel beter. Dat afwerken doen we met een blanke lak of een van de vele dekkende kleuren die u hieronder ziet. Vindt u het lastig om een goed beeld te krijgen van het effect van een kleur op uw houten kozijnen? Gebruik dan onze kleurensimulator .

Welke kleur kiest u voor uw houten kozijnen?

Benieuwd naar het effect van een kleur van uw houten kozijnen op de uitstraling van uw woning? Met onze kleurensimulator krijgt u snel en simpel een eerste indruk! U heeft de keuze uit onderstaande kleuren:

Beschikbare kleuren

Licht ivoor
Grijsbeige
Agaatblauw
Staalblauw
Dennengroen
Zwartgroen
Licht grijs
Antraciet
Zwartgrijs
Betongrijs
Blauwgrijs
Kiezelgrijs
Stofgrijs
Kwartsgrijs
Noten
Staalbrons
Teak
Kiefer
Eik rustical
Afrormosia
Eik
Donker bruin
Crème
Wit

Kies uw eigen stijl

Naast de kleur heeft ook de stijl invloed op de uitstraling van uw houten kozijnen. Met hout kunt u letterlijk alle kanten op. Van strak en modern tot authentiek. U mag het zeggen

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie