Houten kozijnen in alle kleuren en stijlen

Houten kozijnen zijn een populaire keuze voor wie houdt van een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien beschikt u over een uitzonderlijke keuze aan kleuren en stijlen. Ontdek hier welke kleur en stijl bij uw huis past.

Alle houten kozijnen van Belisol krijgen eerst een professionele voorbehandeling om het hout van de kozijnen te beschermen tegen insecten en schimmels en om de poriën te dichten. Deze voorbehandeling biedt de afwerkingslaag bovendien een veel betere hechting. Voor de afwerking hebt u de keuze uit een transparante lak of één van de onderstaande dekkende kleuren. Kunt u er maar moeilijk een beeld bij vormen? Gebruik dan zeker eens onze kleurensimulator!

Welke kleur verkiest u?

Benieuwd hoe de kleur van uw keuze de stijl van uw woning kan beïnvloeden? Met onze kleurensimulator verkrijgt u snel en makkelijk een eerste indruk!

Beschikbare kleuren

Licht ivoor
Grijsbeige
Wijnrood
Agaatblauw
Staalblauw
Dennengroen
Zwartgroen
Licht grijs
Antraciet
Zwartgrijs
Betongrijs
Blauwgrijs
Kiezelgrijs
Stofgrijs
Kwartsgrijs
Noten
Staalbrons
Teak
Kiefer
Eik rustical
Afrormosia
Eik
Donker bruin
Crème
Wit

Kies uw eigen stijl

Dankzij de uiteenlopende afwerkingen van onze houten kozijnen kunt u naast de kleuren ook kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Droomt u eerder van een modern huis, of hebt u liever een authentieke look? Met houten vensters is alles mogelijk!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie