Ik investeer slim

Energiebespaarlening

Er zijn veel mogelijkheden om te besparen op energie! Echt slim besparen op energie doet u door uw woning goed te isoleren. Dit is een eenmalige investering, die uw energiekosten kan verlagen. Bovendien zorgt isolatie voor een tochtvrij en aangenamer binnenklimaat.

Om uw woning energiezuinig te maken is een investering nodig. Wellicht beschikt u over voldoende spaargeld en kunt u direct aan de slag. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet, of u onvoldoende spaargeld heeft, dan kunt u de Energiebespaarlening gebruiken. Met de Energiebespaarlening hoeft u het geld niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in 7, 10 of 15 jaar, afhankelijk van uw leenbedrag. Het minimale leenbedrag is 2.500 euro en het maximale leenbedrag 25.000 euro Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente en kunt u tussentijds boetevrij aflossen vanaf 250 euro.

Meer weten over Energiebespaarlening? Vraag uw Belisol-adviseur voor meer informatie of neem een kijkje op de website energievergelijk.nl.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie