Keurmerken kozijnen

Keurmerk van Belisol kozijnen

Als u nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien koopt, kunnen er heel wat keurmerken aanwezig zijn op de producten. Dankzij deze keurmerken bent u zeker van een hoogstaande kwaliteit. We leggen u graag even uit wat elk keurmerk inhoudt.

CE-markering

CE-markering is een verplicht Europees label voor productinformatie. Dit keurmerk geeft aan dat de kozijnen en deuren volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen getest werden. Elk land stelt specifieke eisen voor haar producten. In Nederland is dit bepaald in het Bouwbesluit.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

We kunnen uw kozijnen en deuren conform de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen of Politiekeurmerk Veilig Wonen voorzien. Dat wil zeggen dat we onze kozijnen en deuren zo inbraakveilig mogelijk maken. We monteren voor u dus hang- en sluitwerk dat getest is door PKVW. Ook voor preventietips kunt u bij ons terecht!

SKG

Het label SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een kwaliteitsverklaring dat kozijnen voldoen aan de regels wat sterkte en duurzaamheid betreft. Met strenge steekproeven test de SKG-IKOB de kwaliteit. Elk raamprofiel krijgt een score met sterretjes, met 3 als maximum.


Afhankelijk van uw wensen en de keuze van het type profiel kan u ook bij Belisol kozijnen bestellen met één of meerdere van bovenstaande keurmerken.

Wilt u meer details over onze kozijnen? Vraag advies aan uw Belisol-adviseur. U kan langskomen in een showroom of onze adviseur komt gratis bij u thuis voor een adviesgesprek.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie