Belisol innoveert met vernieuwd kunststof assortiment

Bij Belisol willen we, door onderzoek en ontwikkeling, anticiperen op de energie-uitdagingen van de toekomst en onze klanten het beste bieden op het gebied van renovatie. Hiervoor blijven we voortdurend timmeren aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Nieuw kunststof assortiment

Met het oog op een aanbod aan hoogwaardige producten die voldoen aan de huidige isolatienormen en verwachting op gebied van design, hebben we een volledig nieuw assortiment kunststof producten gelanceerd. Dit nieuwe gamma blinkt uit op het vlak van thermische en akoestische isolatie en houdt eveneens enkele esthetische wijzigingen in vergeleken met het bestaande gamma.

Kunststof 58/70 verlaat het assortiment

Sommige modellen, zoals kunststof 58/70, zullen in de komende maanden het assortiment verlaten en kunnen niet meer besteld worden. U kunt uw kunststof kozijnen in een tweede fase van uw verbouwing uiteraard aanvullen met de producten uit ons nieuwe assortiment. Houd daarbij wel rekening dat mogelijks niet dezelfde opties beschikbaar zijn.

Had u graag meer informatie over ons vernieuwde assortiment kunststof kozijnen? Neem dan contact op met een Belisol-adviseur uit uw buurt.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie