Energiebesparing begint bij isolatie

Drie op de vier woningen in Nederland zijn niet voldoende geïsoleerd. Zonde, want goede isolatie is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het klimaat. Daarnaast wil Nederland iedereen CO2-arm in 2050. Wat kunt u doen?

Isoleren is een eerste slimme zet voor optimale energiebesparing. Een kleine investering levert al veel voordelen op: minder warmteverlies, minder tocht, een lagere energierekening en minder geluidsoverlast. Bovendien is een goed geïsoleerde woning meer waard als u ooit aan verkopen denkt.

Natuurlijk is de isolatie van kozijnen en deuren ook erg belangrijk. Duurzaamheid is daarom een belangrijk punt in de ontwikkeling van Belisol-producten. Rob Hauwert, van Belisol Leiden, vertelt u er meer over.

“Ik merk dat klanten tegenwoordig meer rekening houden met duurzaamheid, isolatie en energiezuinig wonen, en terecht natuurlijk. Het heeft een grote invloed op uw leefklimaat én uw energiefactuur.”

Wat kenmerkt goed geïsoleerde kozijnen en deuren?

  • De isolatiewaarde van de kozijnen

“U wilt niet dat er energie verloren gaat door slechte afdichtingen. Daarom ontwikkelde Belisol een uniek afdichtingssysteem bestaande uit een binnen-, midden- en buitendichting.”

  • De aansluiting van uw kozijnen op de gevel

“Om koudebruggen en tocht vanuit de spouwmuur te vermijden, werken we steeds met stelkozijnen.”

“Bij Belisol raden we altijd hoogrendementsglas aan. Drievoudige beglazing kan in een uitzonderlijk geval zelfs ook. Zo komt er geen kou binnen en gaat de warmte niet verloren.”

Meer weten over energiebesparing en isolatie?

Neem dan contact op met een Belisol-adviseur in uw buurt of maak een afspraak bij u thuis via belisol.nl

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie