1001 design-mogelijkheden voor kozijnen en deuren

Als u zich al verdiept heeft in kozijnen, deuren en/of schuifpuien, dan weet u dat ze gemaakt worden van kunststof, aluminium en hout. We laten u graag zien hoe u kozijnen en deuren kiest die helemaal bij uw huis en uw stijl passen.

Materiaal, kleur en afwerking

De kans is groot dat u vooral witte of licht crème gekleurde kozijnen ziet als u om zich heen kijkt. Het is de populairste kleur, maar zeker niet de enige. U kunt bijvoorbeeld alleen bij kunststof kozijnen en deuren al kiezen uit 21 kleuren. Tel daar de vele verschillende afwerkingen bij op en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kozijnen in twee kleuren

Heeft uw interieur een andere kleur dan de buitenkant van uw huis? Geen probleem. Kunststof, aluminium of houten kozijnen kunnen we aan de binnenkant een andere kleur geven dan aan de buitenkant. Zo kan uw kozijn aan de binnenkant wit zijn, en aan de buitenkant bijvoorbeeld antraciet-grijs.

Combineer materialen in uw kozijnen: kunststof en aluminium

Wat lang niet iedereen weet is dat u twee materialen kunt combineren: kunststof en aluminium. Een combinatie die we regelmatig verwerken in kozijnen. Deze mix geeft stevigheid, uitstekende isolatiewaarden en een luxe uitstraling. Zo kunnen we bijvoorbeeld scharnieren onzichtbaar wegwerken. Dat is niet alleen mooi, maar ook extra veilig.

Natuurlijk mooi en zeer isolerend: houten kozijnen en deuren

Hout heeft een natuurlijke uitstraling. Houten kozijnen en deuren passen goed bij een klassiek huis, maar in strakke uitvoeringen ook goed bij moderne huizen. Hout vraagt wel iets meer onderhoud na aantal jaar, maar heeft als enorme voordeel dat u uw houten kozijnen opnieuw kunt schilderen in de kleur die u op dat moment mooi vindt. Hout isoleert ook nog eens optimaal tegen kou en geluid.

Veel kleuren en veel stijlen: kunststof kozijnen en deuren

Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen: super strak of met houtnerf. Kunststof kozijnen en deuren zijn budgetvriendelijk en isoleren uitstekend. 

Altijd een oplossing die past bij uw stijl

Wat het beste staat en past bij uw huis, is een kwestie van smaak. Het is goed om te weten dat wij altijd een oplossing kunnen bieden die aansluit bij uw wensen en eisen. Wat uw lievelingskleur en uw favoriete stijl ook is: wij maken uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui? Onze adviseurs komen graag bij u langs en laten u de mogelijkheden zien. Maak een afspraak in een vestiging bij u in de buurt.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie