Houten kozijnen

Onze houten kozijnen garanderen uw veiligheid

Houten kozijnen. Gegarandeerd veilig.

Bij het maken en plaatsen van de kozijnen voldoet Belisol aan de strengste veiligheidseisen. U bent verzekerd van de meest optimale bescherming tegen inbraak, brand en ongelukken.

Wist u dat de meeste inbrekers 30 seconden lang proberen binnen te komen en dan de moed opgeven? Om ze extra te ontmoedigen, voorzien wij al onze houten kozijnen van de volgende inbraakbeschermingen:

Meerpuntsluiting
  • Inbraakvertragende sluitnokken op opendraaiende- en draaikiep-kozijnen
  • Krukken, sloten en scharnieren monteren we op een metalen versteviging
  • Alle raamprofielen hebben verstevigde hoekverbindingen

Wilt u de maximale beveiliging? Dan hebben we een aantal extra inbraakwerende pakketten voor u. Die pakketten zijn maatwerk, dus vraag ernaar bij uw Belisol adviseur.

Brandveilig

Wilt u graag houten kozijnen, maar bent u bang voor de risico’s bij brand? Wees gerust: met het hout van onze kozijnen is dat absoluut niet nodig.

Het hout dat wij gebruiken voor onze kozijnen geleidt bijna geen warmte. Bovendien verkoolt het heel langzaam, waardoor het brand sterk vertraagt. Bij een brand komen er uit onze houten kozijnen en deuren dan ook nauwelijks schadelijke rookgassen vrij.

Veilig. Ook voor kinderen

Wij voorzien onze kozijnen standaard van een anti-foutbediening. Zo kunt u een raam niet laten tuimelen als het in de draaistand staat. Dat voorkomt schade en - nog veel belangrijker - lichamelijk letsel. Fijn om te weten, zeker als u kinderen heeft.

Lees hier alles over de veiligheid van onze houten kozijnen en onze andere producten

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie