Belisol NL op TV

Belisol NL op TV

Na enkele succesvolle edities zijn we ook dit seizoen opnieuw trotse partner van Uitstel van executie en Kopen zonder kijken. Met heel veel plezier en passie hebben we weer meegewerkt aan deze mooie programma’s. Heb jij de kozijnen en deuren van Belisol al gespot op televisie?

Uitstel van executie

Een realityserie waarin een team van specialisten mensen te hulp schiet die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling verkocht zal worden.

Kopen zonder kijken

Woonprogramma waarin stellen de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. Het team gaat voor deze stellen aan de slag met het zoeken, kopen en verbouwen van hun nieuwe droomhuis.

Kopen zonder kijken seizoen 4

Kopen zonder kijken aflevering 7 – Eva en Pascal uit Krimpen aan de Ijssel

In deze aflevering staat het stel Eva en Pascal centraal. Ze willen graag onder de rook van Rotterdam blijven wonen en met behulp van het team van Kopen zonder Kijken lukt het uiteindelijk om hun droomhuis te vinden. Om extra licht in de woonkamer te creëren hebben wij een Holux schuifpui geplaatst met buiten en binnen verschillende kleuren, namelijk antractiet buiten en wit binnen. Ook benieuwd wat voor schuifpuien wij allemaal hebben? Kijk dan snel op deze pagina.

Kopen zonder kijken aflevering 5 - Robin en Francis Hilversum

Robin en Francis werden verrast met een mooie zwarte aluminium schuifpui. Een eyecatcher waarmee u het buitengevoel naar binnen haalt. Vraagt u zich af of een schuifpui ook in uw woning zou passen? Maak een afspraak met een adviseur. 


Kopen zonder kijken  aflevering 3 – Daan en Caglayan uit Amersfoort 

Ook Daan en Caglayan durfden het aan om mee te doen met Kopen zonder Kijken. Bij deze woning plaatsten we openslaande aluminium tuindeuren van Holux. Twijfelt u tussen tuindeuren of een schuifpui? Lees hier wat de beste keuze voor u is.


Kopen zonder kijken aflevering 2 - Yort en Merel uit Assendelft

Het tweede stel dat de uitdaging aangaat zijn Yort en Merel. Het Noord-Hollandse Assendelft zal voortaan hun nieuwe woonplaats zijn. Het kozijn en de deur met zicht op de tuin hebben we vervangen door een nieuwe aluminium schuifpui, waarmee we een hoop extra zonlicht in de woning voor ze hebben gecreëerd. Benieuwd waarom grote glaspartijen niet in uw woning mogen ontbreken?

Kopen zonder kijken aflevering 1 - Bas en Sofie uit De Bilt

Ook in seizoen vier mogen wij weer een aantal mensen gelukkig maken met nieuwe kozijnen en deuren van Belisol. In de eerste aflevering monteren we openslaande tuindeuren bij Bas en Sofie uit De Bilt. Deze tuindeuren zorgen ervoor dat het buitengevoel doorgetrokken wordt naar binnen. Onze klassieke, stoere of moderne tuindeuren passen in elke woonstijl. Bekijk hier onze realisaties en doe inspiratie op voor uw eigen woonproject.

Uitstel van Executie seizoen 12

Marc uit Den helder

Uitstel van Executie aflevering 5 

In de vijfde aflevering van Uitstel van Executie maken we kennis met de Marc. Hij schakelt de hulp in van het televisieprogramma om te ontsnappen uit zijn precaire situatie. Belisol schiet maar wat graag te hulp en zorgt voor een mooie make-over van zijn woning door mooie witte kunststof blokprofielen te plaatsen. Deze Belisol kozijnen geven de woning niet alleen een frisse uitstraling, maar zorgen bovendien voor een optimale isolatie en dus energiebesparing. E​n huizen met een gunstig energielabel worden nu eenmaal sneller verkocht.

Johan uit Brummen

Uitstel van Executie aflevering 4

Johan zijn woning krijgt een mooie upgrade dankzij nieuwe kunststof kozijnen in wit en monumentgroen. Deze oerdegelijke look geeft de woning een tijdloze uitstraling die bij eenieder in de smaak valt. Bent u er nog niet helemaal uit met de kleur? Probeer onze k​ozijnsimulator​ en ontdek welke kleuren er bij uw gevel passen.

Erwin uit Oss

Uitstel van Executie aflevering 3

In Oss komt de hulp van het team van Uitstel van Executie geen dag te vroeg voor de familie van Erwin. Zij kunnen rekenen op Belisol voor de renovatie van hun woning met gloednieuwe kunststof kozijnen van het type Unix. De keuze ging naar antracietgrijze kozijnen om de woning van de familie van Erwin een frisse, moderne look te geven. Twijfelt u zelf nog over de kleur van uw kozijnen? O​nze Belisol-adviseurs geven u graag enkele tips voor de perfecte kleurkeuze!

Ineke uit Bolsward

Uitstel van Executie aflevering 2

In aflevering 2 zien we hoe het team van Uitstel van Executie Ineke te hulp schiet. Zij zijn maar wat opgelucht met de hulp van Belisol, want die oude kozijnen waren dringend aan vervanging toe. Voor de nieuwe exemplaren werd gekozen voor kunststof profielen van het type Unix in mooi antracietgrijs. Vroeger kampte kunststof weleens met vooroordelen: niet mooi, vlug versleten, niet kleurvast, niet stabiel genoeg, ... Die clichés zijn gelukkig al lang verleden tijd! W​e vertellen je graag meer over de voordelen van kunststof kozijnen.

Kopen zonder kijken seizoen 3

Magda en Ronald

Kopen zonder kijken aflevering 8

Om extra daglicht binnen te laten, plaatsten we in de woning van Magda en Ronald een aluminium verandadak en acherpui in zwart. Om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet de pan uit swingt op hete zomerdagen, kozen we voor zonwerend glas en een zonnescherm op het dak. Zonwerend glas is een soort verbeterd hoogrendementsglas. In de zomer houdt het de warmte buiten en in de warmte beperkt het je warmteverlies.

Pien en Alex

Kopen zonder kijken aflevering 7

Dit keer was het de beurt aan Pien en Alex om de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst te nemen. Bij deze woning plaatsten we nieuwe houten kozijnen, in wit en natuurlijke houtkleur. Het voordeel van houten kozijnen? Zijn ze de kleur over een paar jaar beu, dan overschilderen ze de kozijnen toch gewoon! Zo simpel als wat.

Ricardo en Kelly

Kopen zonder kijken aflevering 6

De woning van Ricardo en Kelly bewijst dat nieuw en traditioneel toch nog perfect samengaan. We vervingen de oude kozijnen door nieuwe kunststof exemplaren in wit en monumentengroen. Een vaak gekozen kleurencombinatie merken we, en terecht! Ontdek meer Belisol realisaties.


Jessica en Jaap

Kopen zonder kijken aflevering 5

Bij de woning van Jessica en Jaap zorgden we voor een binnenkomer van formaat. De oude voordeur werd vervangen door een dubbele aluminium deur met zijlicht. De zwarte kleur geeft de woning een trendy en eigentijdse uitstraling. Bovendien slaap je met een aluminium voordeur op je beide oren, want ze zijn ultra veilig. Kiest u voor een Belisol-product, dan garanderen we u niet alleen een mooi design en stevig materiaal maar ook hang- en sluitwerk van topkwaliteit.

Denise en Job

Kopen zonder kijken aflevering 4

Denise en Job werden verrast met een mooie zwartgrijze aluminium schuifpui die perfect past in het volledige plaatje. Of je nu kiest voor een exemplaar in kunststof, aluminium of hout, in een handomdraai haal je met een schuifpui dat zalige buitengevoel binnen. Vraag je je af of een schuifpui de beste keuze is in jouw woning? Je leest het hier!

Kaat en Maarten

Kopen zonder kijken aflevering 2

Na Joeke en Fernant, was het de beurt aan Kaat en Maarten. Zij zijn de trotse eigenaren van hun nieuwe woning. De nieuwe aluminium schuifpui zorgt ervoor dat ze volop van een ruime hoeveelheid daglicht kunnen genieten. Benieuwd waarom grote glaspartijen niet in uw woning mogen ontbreken? 
Joeke en Fernant

Kopen zonder kijken aflevering 1

Joeke en Fernant bijten de spits af en mogen als eerste hun nieuwe woning bewonderen. Door het plaatsten van een mooie zwartgrijze aluminium schuifpui hebben we hier buiten naar binnen gehaald. Klassiek, stoer of modern, dit exemplaar past binnen elke woonstijl. Bekijk onze realisaties.