Belisol NL op TV

Belisol NL op TV

Na enkele succesvolle edities zijn we ook dit seizoen opnieuw trotse partner van Uitstel van executie en Kopen zonder kijken. Met heel veel plezier en passie hebben we weer meegewerkt aan deze mooie programma’s. Heb jij de kozijnen en deuren van Belisol al gespot op televisie?

Uitstel van executie

Een realityserie waarin een team van specialisten mensen te hulp schiet die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling verkocht zal worden.

Kopen zonder kijken

Woonprogramma waarin stellen de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. Het team gaat voor deze stellen aan de slag met het zoeken, kopen en verbouwen van hun nieuwe droomhuis.

Ricardo en Kelly

Kopen zonder kijken aflevering 6

De woning van Ricardo en Kelly bewijst dat nieuw en traditioneel toch nog perfect samengaan. We vervingen de oude kozijnen door nieuwe kunststof exemplaren in wit en monumentengroen. Een vaak gekozen kleurencombinatie merken we, en terecht!


Jessica en Jaap

Kopen zonder kijken aflevering 5

Bij de woning van Jessica en Jaap zorgden we voor een binnenkomer van formaat. De oude voordeur werd vervangen door een dubbele aluminium deur met zijlicht. De zwarte kleur geeft de woning een trendy en eigentijdse uitstraling. Bovendien slaap je met een aluminium voordeur op je beide oren, want ze zijn ultra veilig. Kiest u voor een Belisol-product, dan garanderen we u niet alleen een mooi design en stevig materiaal maar ook hang- en sluitwerk van topkwaliteit.

Denise en Job

Kopen zonder kijken aflevering 4

Denise en Job werden verrast met een mooie zwartgrijze aluminium schuifpui die perfect past in het volledige plaatje. Of je nu kiest voor een exemplaar in kunststof, aluminium of hout, in een handomdraai haal je met een schuifpui dat zalige buitengevoel binnen. Vraag je je af of een schuifpui de beste keuze is in jouw woning? Je leest het hier!

Kaat en Maarten

Kopen zonder kijken aflevering 2

Na Joeke en Fernant, was het de beurt aan Kaat en Maarten. Zij zijn de trotse eigenaren van hun nieuwe woning. De nieuwe aluminium schuifpui zorgt ervoor dat ze volop van een ruime hoeveelheid daglicht kunnen genieten. Benieuwd waarom grote glaspartijen niet in uw woning mogen ontbreken? 
Joeke en Fernant

Kopen zonder kijken aflevering 1

Joeke en Fernant bijten de spits af en mogen als eerste hun nieuwe woning bewonderen. Door het plaatsten van een mooie zwartgrijze aluminium schuifpui hebben we hier buiten naar binnen gehaald. Klassiek, stoer of modern, dit exemplaar past binnen elke woonstijl. Bekijk onze realisaties.